Бургас. Авиомузей Бургас ще открие ученически членски клуб в началото

...
Бургас. Авиомузей Бургас ще открие ученически членски клуб в началото
Коментари Харесай

Бургас: Авиомузеят в града ще открие ученически членски клуб в началото на 2019-та година

Бургас. Авиомузей " Бургас " ще открие училищен членски клуб при започване на 2019-та година. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Идеята за откриване на авиоклуб е резултат от многочислените срещи, извършени в бургаските учебни заведения, на които разсъниха интереса в учениците към света на авиацията.
Дейността на авиоклуба ще продължи през цялата образователна година, като един път месечно възпитаници от разнообразни бургаски образователни заведения ще бъдат посетители в Авиомузей " Бургас ". Темите и срещите на клуба ще бъдат авансово определени, а задачата им ще бъде да срещнат децата с любопитни и обстоятелства и забавни моменти от авиацията.
На срещите учениците ще имат опция да се срещнат с експерти в региона на авиацията, да прегледат настоящи самолети и да чуят лекции от авио специалисти. Редовните членове на клуба ще получават членска карта за безвъзмезден достъп до авиомузея, както и настояща информация за другите събития, които се организират на територията му.
През тази година авиационният музей в Бургас беше посетен от 32 000 души, които се допряха до самолетните експонати и до историята на Българска гражданска авиация. През декември авиомузеят ще продължи да работи със следния зимен график - от сряда до неделя от 9:00 до 17:00 часа.
Авиомузей " Бургас " ще чака своите посетители и през коледните и новогодишни празници. Всеки, който желае да посети самолетната експозиция, е належащо да направи предварителна поръчка на тел.: 0885 108 225 или на формалната фейсбук страница: www.facebook.com/avioburgas.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР