Бургас. 52-ма ученици от Национално училище за фолклорни изкуства Филип

...
Бургас. 52-ма ученици от Национално училище за фолклорни изкуства Филип
Коментари Харесай

Бургас: Ученици от училище „Филип Кутев“ в Котел ще свирят и пеят благотворително за децата от ДМСГД „Вяра, Надежда и Любов“

Бургас. 52-ма възпитаници от Национално учебно заведение за фолклорни изкуства „ Филип Кутев “ в град Котел поеха самодейността да провеждат благотворителен концерт в поддръжка на децата от ДМСГД „ Вяра, Надежда и Любов “ – Бургас., оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Благотворителният концерт е под наслов „ Деца оказват помощ на деца “ и ще се организира на 13 октомври 2018 година от 14.00 часа в залата на Културен дом на нефтохимика. Входът ще бъде свободен, а даренията ще се събират в особено готови урни от организторите. Програмата на концерта ще се състои от два блока – типичен и фолклорен. Класическата част се извършва на пиано, а фолклорната е формирана от песни, танци, гайди, гъдулки. Организаторите са подготвили още изненади за публиката.
Целта на учениците от Национално учебно заведение за фолклорни изкуства „ Филип Кутев “ е да подкрепят деца в неравностойно състояние от Дом за медико обществени грижи за деца „ Вяра, Надежда и Любов “ – Бургас.
Първата благотворителна акция на учениците от музикалното учебно заведение в Котел бе в град Стара Загора.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР