Бургарската екоинспекция проверява разрешителните, които са издадени на продуцентската компания

...
Бургарската екоинспекция проверява разрешителните, които са издадени на продуцентската компания
Коментари Харесай

Проверяват се разрешителните за тв шоуто на защитен плаж

Бургарската екоинспекция ревизира разрешителните, които са издадени на продуцентската компания " Олд Скул " за фотосите на тв шоуто " Игри на волята " в предпазени територии по българското Черноморие. Навлизането на снимачна техника в дивите пясъчни линии провокира съществени рецензии. Самата продуцентска къща твърди, че е почнала " работата по приключенското съревнование на терен с разрешението и единодушието на всички способени институции " и ще опазва околната среда.

Предаването се снима за Нова тв, която неотдавна е благосъстоятелност на предприемача Кирил Домусчиев.

В петък се разбра, че на дивия плаж " Листи ", който е в естествен парк " Странджа " и се намира покрай село Синеморец, има снимачни екипи, а през предпазена околност е минавала тежка техника. От неправителствената коалиция " За да остане природа в България " сигнализираха за изкоренени дървета. Сега от РИОСВ- Бургас ревизират съблюдават ли се изискванията за издадените разрешителни за прилагане на терените.

Междувременно стана ясно, че продукцията няма да се снима единствено на " Листи ", а и на други плажове.

В ефира на Нова тв беше обявено, че " се снима на 10 разнообразни местоположения - едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души ". По информация на Mediapool продукцията е получила позволение за фотоси на четири плажа. Освен " Листи ", такова има и за " Попски плаж ", " Устие на река Влека " и " Айроди ". Всички те се намират на територията на община Царево, а три се намират в предпазена околност. Единствено " Попски плаж " не попада в територията на естествен парк " Странджа ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР