Буреносни събития прогнозират астролозите за 25 юли, определяйки наближаващата събота

...
Буреносни събития прогнозират астролозите за 25 юли, определяйки наближаващата събота
Коментари Харесай

Тази събота е най-лошият ден в годината според астролозите

Буреносни събития предвиждат астролозите за 25 юли, определяйки наближаващата събота като най-лошия ден в годината. Денят ще е цялостен с рискове, спорове и произшествия.

Напрежението ще бъде предизвикано от няколко неподходящи аспекти сред планетите. От тази събота Венера ще се движи ретроградно, започвайки противоположното си придвижване в зодия Дева.

Освен това квадратът сред Марс и Уран, който се подписа на 10 юли, ще прояви негативнито си въздействие най-силно на 25-ти, а деен ще остане до края на месеца. Луната ще се движи в Скорпион, което в допълнение ще напрегне ситуацията на астрологичната карта.

Астролозите споделят, че би трябвало да сме извънредно деликатни през този ден, да заобикаляме ангажиращите задания и по опция да не пътуваме поради мощния риск от произшествия.

 Венера

Обратното придвижване на Венера ще основава атмосфера на неустановеност и напрежение в общуването. Луната в Скорпион провокира обстановки на принуждение и свирепост.

Това ще провокира и огромни проблеми в любовта за обвързаните. Предстои им интервал на огромни спорове и в случай че не съумеят да се оправят с напрежението, е допустимо и да се разделят.

В такива дни не би трябвало да се вършат съществени промени като сключване на контракти, огромни покупки или пренасяне в ново жилище. Не взимайте радикални решения, тъй като по-късно може да съжалявате за тях.

Квадратът сред Марс и Уран може да предизвика дебелоглав в множеството хора. Възможно е да спорите повече от нормално, даже в случай че това не е типично за вас. Заради квадрата са вероятни и контузии и произшествия, изключително в случай че спортувате.

Въпреки че желанието да действаме импулсивно ще е доста мощно, целесъобразно е да не действаме неразумно, а да си останем у дома в спокойна и уютна атмосфера.

Аспектът сред Марс и Уран има и позитивните страни, от които можем да се възползваме. Ъгълът, който подписват двете планети, ускорява смелостта и творчеството. През тази събота можем да стигнем до значими прозрения.

В неделя неподходящото придвижване на планетите ще продължи, само че към този момент няма да е толкоз мощно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР