Бурен вятър духа в цялата страна, това ще доведе до

...
Бурен вятър духа в цялата страна, това ще доведе до
Коментари Харесай

Бурен вятър в страната, от сряда ни очаква затопляне

Бурен вятър духа в цялата страна, това ще докара до намаляване на дневните температури и те ще са негативни в множеството региони, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Вятърът е северозападен и е с пориви до 20-24 м/с. Обявен е жълт код в цялата страна. Следобед облачността ще е променлива, по-значителна над планинските региони. Дневните температури ще бъдат от минус 1 до 2 градуса, ще има и слаби валежи от сняг в Западна и Североизточна България, от дъжд и сняг по Черноморието. Утре също ще духа северозападен вятър, само че последователно ще отслабва.
Сутрешните температури ще бъдат сред минус 2 и 1 градуса, а дневните ще се покачат и ще бъдат сред 1 и 5 градуса над нулата. На 17 януари – четвъртък още ще се затопли – дневните температури ще бъдат сред 6 и 12 градуса. За София оптималната температура ще бъде към 6 градуса над нулата, в Източна България до 10-12 градуса. Валежи не се чакат. В дните в края на седмицата – петък, събота и неделя, се чака устойчиво време, с раздрана облачност, без превалявания и дневни температури сред 7 и 10 градуса. В неделния ден ще стартира ново заоблачаване, което ще докара и до превалявания от сняг при започване на седмицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР