Бунтовниците от движението Ансар Аллах“, които отвлякоха товарния кораб Galaxy

...
Бунтовниците от движението Ансар Аллах“, които отвлякоха товарния кораб Galaxy
Коментари Харесай

Хусите ще третират като гости моряците без израелско гражданство на отвлечения кораб

Бунтовниците от придвижването „ Ансар Аллах “, които отвлякоха товарния транспортен съд Galaxy Leader в Червено море дадоха обещание да се отнасят към членовете на екипажа му, които не са израелци, " съгласно правилата на исляма ".

" Чужденци без израелско поданство ще бъдат третирани като посетители ", съобщи членът на Политбюро на " Ансар Аллах " Хусам ал-Асад пред съветската държавна организация РИА Новости.

" Що се отнася до екипажа, той e третиран в сходство с ислямските правила и полезности. В случай, че не са израелци, тогава ще бъдат третирани като посетители ", сподели още Хузам ал-Асад.

Днес израелският министър председател Бенямин Нетаняху заяви за отвлечения транспортен съд с българи на борда, напомня БГНЕС.

Става дума за товарен транспортен съд, предан чартърен от английска на японска компания. Според други сведения корабът под бахамски байрак е регистриран на английска компания, която е отчасти благосъстоятелност на израелския магнат Абрахам Рами Унгар. Корабът е бил нает на японска компания по време на отвличането.

Сред екипажа на борда на транспортен съд има разнообразни националности - украинци, българи, филипинци и мексиканци, само че не и израелци.

Още по тематиката:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР