Бултрако Моторс, представител на марката Honda у нас, и по-конкретно

...
Бултрако Моторс, представител на марката Honda у нас, и по-конкретно
Коментари Харесай

Бултрако вече продава и Subaru

Бултрако Моторс, представител на марката Honda у нас, и по-конкретно клон Пловдив, става формален дилър и на японската марка Subaru. Това бе оповестено през вчерашния ден, 21 юни на особено събитие във връзка откриването на новия шоурум на японските коли, известни със своите боксер мотори и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive.

Така бул. „ Пазарджишко шосе “ 82 в града под тепетата става още по-атрактивен адрес за феновете на японското автомобилостроене. "Разполагаме с млад, само че извънредно професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru - Forester, Outback, както и новото потомство на Subaru XV.

Всички ние сполучливо преминахме през образованието за предпродажбено и следпродажбено обслужване, обезпечено от Subaru ", съобщи Ангелина Деведжиева, изпълнителен шеф Бултрако Моторс и шеф на Subaru Пловдив. "Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за формален дилър на марката за район Пловдив ", добави още Деведжиева.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР