Бултрако Моторс , оторизиран дилър на Honda за България, няма да

...
Бултрако Моторс , оторизиран дилър на Honda
за България, няма да
Коментари Харесай

ШОУРУМИТЕ И СЕРВИЗИТЕ НА HONDA РАБОТЯТ ПРИ ЗАСИЛЕНИ ХИГИЕННИ МЕРКИ

Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda за България, няма да изостави своите клиенти в тази усложнена кризисна ситуация. Нашите сервизи и шоурумове ще продължават да ви обслужват, само че със засилени ограничения по отношение на усложнената епидемична конюнктура и въведената заповед № РД – 01 – 124 от 13 март, 2020 година на Министерството на на опазването на здравето

Направили сме всичко допустимо, с цел да не застрашим вашите сигурност и здраве. Всички наши приемчици, механици и търговци, остават разполагаем, като ще съблюдават отдалеченост от най-малко един метър от клиентите. Предвидени са ръкавици, защитни маски и дезинфектанти, както за чиновниците, така и за посетителите на нашите обекти. Ангажираме се да почистваме, проветряваме и дезинфекцираме помещенията си най-малко четири пъти на ден. Няма да позволяваме заболели чиновници в обектите си.

Бъдете здрави и усмихнати! Ако вашият автомобил се нуждае от обслужване, ние няма да ви изоставим в този сложен за всички нас миг, с цел да пътувате в безопасна и предпазена среда!

За ваше облекчение представяме по-долу в резюме ограниченията, които ще предприемем.

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В ОБЕКТИТЕ НА БУЛТРАКО МОТОРС:

1. Обслужване сервизите в Бултрако Моторс АД да се реализира по следния начин:

Приемането и предаването на автомобили да се реализира на рецепцията в шоурума. Клиентите да бъдат отдалечени от рецепцията на 1 м с ограничителни ленти или осведомителна табела. Приемчиците ще носят ръкавици при вкарването и изкарването на автомобилите от сервиза.
2. Обслужването на клиентите при покупка и приемане на нови коли и такива с пробег в Бултрако Моторс АД да се реализира по следния метод:

Разговори, правене на предложения и предаване на коли да се осъществява при съблюдаване на отдалеченост от минимум един метър и само в шоурумите на сдружението.
3. Продажба на авточасти:

За Бултрако Моторс АД клон Изток – продажбата да се реализира извън помещението. Да не се позволява струпване на клиенти пред врата и пространството пред нея. Служителите наложително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД – Челопешко шосе – сервиз Хонда – при продажбата на части клиентите да бъдат отдалечени от рецепцията на 1 м. с ограничаващи ленти. Служителите наложително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД – Челопешко шосе – магазин Бош – продажбата на авточасти да бъде реализирана в шоурума. Клиентите да бъдат отдалечени от работното място на 1 м. с ограничаващи ленти. Служителите задължително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД клон Пловдив – при продажбата на части клиентите да бъдат отдалечени от работното място на 1 м. с информационна табела. Служителите задължително да носят ръкавици.
2. Дезинфекция на пространствата:

Подовете на шоурумите ще бъдат дезинфектирани 4 пъти на ден. Същото важи и за дръжките и бравите на вратите.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР