Булка от Тексас, САЩ, се превърна в интернет сензация, след

...
Булка от Тексас, САЩ, се превърна в интернет сензация, след
Коментари Харесай

Булка развъртя дупе във възпламеняващ туърк на сватбата си и ошашави гостите!

Булка от Тексас, Съединени американски щати, се трансформира в интернет сензация, откакто изненада младоженеца и гостите си с необикновено туърк осъществяване, което те несъмнено в никакъв случай няма да не помнят. Стефани Пайн може да бе облечена в ослепителна златна рокля по време на церемонията, само че когато пристигна време за празнуването тя изуми всички с трагична смяна на облеклото.

Пейн се оказа облечена само по шорти, черно горнище с червена искряща част като си бе поставила и маска. Освен горещия туърк, тя се опита да изпълни и няколко гимнастически пози пред младоженеца и невярващите на очите си гости.



Присъстващите на сватбата в Хюстън останаха зашеметени от изненадващото представяне, такава бе реакцията и в мрежата, където видеото с танца на Пейн се превърна в хит, пише " Дейли Мейл ".



Пейн е обяснила впоследствие, че се е решила на тази неочаквана изненада, защото искала нейните гости и съпругът й да се насладят на добро шоу да бъде сигурна, че те никога няма да забравят тържеството, на което са присъствали.



" Спомням си всички светлини от камерите на гостите, всички издаваха възгласи на изненада и гледаха невярващо ", казва още щастливата булка.

" И точно в този момент видях съпруга си там. Исках да го изумя и всички да бъдат щастливи ", завършва Стефани.

Съпругът на булката изглежда, че много харесва изненадата, защото и той се включва в танците.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР