Булка от Филипините застана до бъдещия си съпруг пред олтара,

...
Булка от Филипините застана до бъдещия си съпруг пред олтара,
Коментари Харесай

Мъж изскочи изпод роклята на булката, а младоженецът...

Булка от Филипините застана до бъдещия си брачен партньор пред олтара, криейки различен мъж под сватбената си рокля. Ако смятате, че непознатият е провокирал гнева и възмущението на младоженеца, грубо грешите. Влюбената двойка дължи празненството си и положителния тип на булката точно на третия човек пред олтара.

Видео, запечатало извънредно странната гала, бе оповестено в YouTube от сватбения уредник Роел Лунеса, написа ladbible.com.

" Това в действителност се случи в сватбения ден на клиент, който се състоя на 6 юни в Louie Beach Resort ", споделя Лунеса.

На фрагментите се вижда по какъв начин булката, облечена с обилна сватбена рокля, върви към олтара и понякога оправя тоалета си. Преди да стигне до младоженеца, тя стопира при родителите си, с цел да им отдаде респект и да им целуне ръка.

След това те я предават на младоженеца, който би трябвало да я заведе до олтара.

В този миг обаче долната част на роклята на булката като че ли стартира да живее собствен личен живот и се раздвижва. Полата става неестествено обилна, което притегля вниманието на някои от присъстващите.



А когато младоженците доближават до олтара, отдолу под роклята на булката изскача мъж с защитна маска, който се впуска в бяг, проправяйки си път през гостите.

По-късно станало ясно, че под полата от самото начало се криел уредникът на тържеството Роел Лунеса. Той се скрил изпод, с цел да оказва помощ на буката да извърви изтънчено целия път до олтара, без да се постанова непрестанно да оправя тоалета си.

" Причината, заради която се озовах под роклята, беше мощният вятър, който затрудняваше булката да мине по пътеката. Заради неприятното време тя настъпваше роклята си ", споделя Лунеса.

Организаторът прецизира, че младоженката е носела още една дреха под роклята, а той е направил всичко допустимо сватбата на клиентите му да премине безпрепятствено.

Освен мъжа и детето, които гледат озадачено измъкващия се отдолу под роклята на булката Лунеса, останалите присъстващи на сватбата са реагирали изцяло обикновено на непознатия пред олтара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР