Булка, която прие слаби удари“, в опит да се напъха

...
Булка, която прие слаби удари“, в опит да се напъха
Коментари Харесай

Булка, използваща „слаби удари“, за да се побере в булчинската си рокля, „почувства, че умира“ от повръщане

Булка, която одобри „ слаби удари “, в опит да се напъха в сватбената си рокля, описа по какъв начин си е мислила, че е " умира " от повръщане и беше приет в болница.

Вики Райън, майка на две деца от Хартълпул, обезверено искаше да се побере в тоалета преди монтажа си през февруари и купи по този начин наречените кльощави удари от интернет да свалите няколко кг.

Лекарствата, известни като GLP-1 RA, в началото създадени за лекуване на диабет, в този момент постоянно се употребяват за загуба на тегло, защото е открито, че потискат апетита на пациентите. 38-годишният мъж е употребявал инжекциите няколко пъти от 2020 година насам - потвърждавайки, че е изгубил камък и половина за три седмици с помощта на резултата на „ угнетяване на апетита “ на убождането.

Но откакто направи поръчка през ноември, собственичката на салона имаше тревожна реакция към едно от убожданията, което я накара да се почувства доста воля. Тя повръщаше на всеки половин час в продължение на 30 часа, преди да потърси болнично лекуване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР