Булгартрансгаз ЕАД обяви днес открита процедура по реда на Закона

...
Булгартрансгаз ЕАД обяви днес открита процедура по реда на Закона
Коментари Харесай

Булгартрансгаз започна процедура за изграждане на две компресорни станции

" Булгартрансгаз " ЕАД разгласи през днешния ден открита процедура по реда на Закона за публичните поръчки за на създаване на компресорни станции " Расово " и " Нова Провадия ", оповестиха от сдружението. Станциите ще са част от разширението на газопреносната инфраструктура на " Булгартрансгаз " ЕАД, редом на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбска граница.

Основните действия, включени в публичната поръчка, плануват разработване на капиталов план, доставка на материали и съоръжение и строително-монтажно работи, допълниха от " Булгартрансгаз ".

За Конституционен съд " Расово " ще бъдат конфигурирани три газотурбокомпресорни елементи (ГТКА) в настройка две работещи ГТКА и един авариен ГТКА с номинална мощ 12 MW всеки. За Конституционен съд " Нова Провадия " се плануват 4 ГТКА в настройка 3 работещи ГТКА и един авариен ГТКА с номинална мощ 10 MW всеки. За да бъдат свързани новите компресорни станции с газопреносната мрежа на " Булгартрансгаз " ЕАД ще бъдат проектирани и построени входящи и изходящи шлейфи и оптична кабелна линия, а за присъединението им към мрежите на техническата инфраструктура - планиране и създаване на пътни връзки, електрозахранване, водоснабдяване и канализация и други, прецизираха от " Булгартрансгаз ".

Прогнозната стойност на публичната поръчка е в размер на 351 635 657.46 лв. без Данък добавена стойност, се показват в известието.

Срокът за подаване на предложения за присъединяване в откритата процедура е до 10 юни 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР