Bulgarian Digital Week е акцент в програмата на 75-тото издание

...
Bulgarian Digital Week е акцент в програмата на 75-тото издание
Коментари Харесай

Организират мащабно дигитално събитие в Пловдив

Bulgarian Digital Week е акцент в програмата на 75-тото издание на Панаира

Еврокомисар Мария Габриел ще открие Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 (снимка: Bulgarian Digital Week)

Седмица на цифровите технологии ще се организира по време на Международния механически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми септември. Българският комисар по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел ще открие събитието, оповестиха уредниците.

Bulgarian Digital Week (BDW) е акцент в програмата на 75-тото издание на Панаира. Дигиталната седмица дава обещание последни нововъведения в региона на осведомителните технологии и телекомуникациите. Програмата е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 гости тази есен.
още по тематиката
Типично в духа на Пловдивския панаир ще се организира ревю на компании. Този път обаче Digital Expo дава обещание да бъде доста по-интересно, новаторско и друго от всичко до момента. Очаква се да  вземат присъединяване над 600 водещи компании от страната и чужбина, които ще опишат за пътя на цифрова промяна, по който са поели, и за изгодите от използването на цифрови решения за бизнеса.

По време на цифровата седмица ще се проведат 13 конференции, които ще обиден проблемите и решенията в областта на цифровите технологии, интернет маркетинга, умните градове, стартъпите, логистиката и така нататък В тях присъединяване ще вземат изявени експерти с дълготраен опит – чакат се над 250 лектори.

Организаторите са подготвили и особено цифрово шоу, на което ще бъдат показани някои от най-интересните изобретения в региона на роботиката, нанотехнологиите, виртуалната действителност и други Предвидени е изненада и за децата – специфични работилници, в които малчуганите ще могат да творят с съвременни технологии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР