Bulgaria ON AIR В страната се вихри спекула с най-необходимото: лични

...
Bulgaria ON AIR
В страната се вихри спекула с най-необходимото: лични
Коментари Харесай

Радев: Грозно е да се печели от трагедията на хората

 Bulgaria ON AIR В страната се вихри далавера с най-необходимото: персонални защитни средства и дезинфектанти. Това сподели президентът Румен Радев по време на среща с премиера Бойко Борисов, здравния министър Кирил Ананиев, началника на Националния действен щаб ген. Мутафчийски, основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и шефа на Главна дирекция " Пожарна и спешна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов в президентската институция.

" Понеже виновните институции не я виждат, желая да прикани жителите да продължат да подават сигнали, да разгласяват в обществените мрежи и да прикани всички българи, които сега спекулират. Грозно е, на здравето и на нещастието на други хора, да се печели. Призовавам ви, не го правете. Не е почтено “, насочи зов президентът.

" Важни са ограниченията, а не терминът изключително състояние. Мерките да бъдат добре планувани и добре обезпечени. Аз съм окуражен в това, че се вслушаха хората в апела на щаба и държавното управление. Хората съблюдават и обществена изолираност, и обществена отдалеченост, има какво още да се предпочитание, само че е налице резултат ", добави той.

" Още един път - всички да се отнасяме с схващане към напъните на изпълнителната власт при форсмажорни условия Очевидно към този момент България задържа болестта. Това установи при започване на срещата с премиера президентът Румен Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР