Булгаргаз“ ще обяви търгове за доставка на втечнен природен газ

...
Булгаргаз“ ще обяви търгове за доставка на втечнен природен газ
Коментари Харесай

„Булгаргаз“ обявява търгове за доставка на втечнен газ за ноември и декември


„ Булгаргаз “ ще разгласи търгове за доставка на полутечен природен газ за ноември и декември 2022 година Целта ни е оптимално необятен кръг компании да вземат участие. “ Това съобщи на брифинг шефът на Булгаргаз Деница Златева, съобщи БГНЕС.

„ Булгаргаз “ към този момент разполага с потенциал от 10, 600 млн. мегаватчаса към строящия се терминал в Александруполис за количествата полутечен природен газ за период от 10 години. Водим договаряния за обезпечаване на слотове за регазификация за ноември и декември, добави Златева.

Днес разгласяваме търг за краткосрочна доставка на полутечен природен газ за месеците ноември и декември и търг за дълготрайна доставка на полутечен природен газ за 2023г. Търговете ще преминат през няколко стадия. Първият е асортимент на участниците в търга, вторият стадий е инспекциите на участниците, третият систематизиране на офертите.

Към сегашния миг водим и интензивни договаряния за обезпечаване на
слотове за регазификация за интервала ноември-декември, водим и диалози за обезпечаване на слотовете за 2023г., планираме и да участваме в годишния търг за 2023г. за обезпечаването на слотове за регазификация на терминала в Ревитуса, Гърция. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР