БулфотоТошко Йорданов от ИТН съобщи, че пари за 120-те лева

...
БулфотоТошко Йорданов от ИТН съобщи, че пари за 120-те лева
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма пари за 120 лева бонус към пенсиите

Булфото

Тошко Йорданов от Има Такъв Народ заяви, че пари за 120-те лв. бонус към пенсиите няма.

На този парламент не му пука за хората. Случилото се през вчерашния ден е замаскирано под формата на угриженост за пенсионерите. Това показа ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в ефира на bTV във връзка гласуваното предложение от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи всички пенсионери да получават към пенсиите си по 120 лв. до края на годината.

,,Бюджетът е явен, в него просто няма пари за това. По този метод се залагат доста повече разноски, което значи, че от някъде другаде ще би трябвало да се орежат разноски, с цел да се дадат тези 120 лв. на пенсионерите``, разяснява Йорданов и добави, че другият вид е тегленето на заем, който ще изплащат идващите генерации, представен от Факти.

Движение за права и свободи, ГЕРБ и Българска социалистическа партия се подиграват с всички българи. ГЕРБ не им пука, тъй като към този момент са станали милионери, Българска социалистическа партия са привикнали да банкрутират страната, а Движение за права и свободи просто вървят в пакет с ГЕРБ. Те не мислят в вероятност. Ето за какво отиването на нови избори е по-прекрасно, в сравнение с да има сходно болшинство сред тези три партии, сподели още Тошко Йорданов.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР