БулфотоТежка е съдбата на Сашка Васева.Сашка Васева говори за сериозния

...
БулфотоТежка е съдбата на Сашка Васева.Сашка Васева говори за сериозния
Коментари Харесай

Сашка Васева: Нуждая се от животоспасяваща операция на мозъка

Булфото

Тежка е ориста на Сашка Васева.

Сашка Васева приказва за сериозния си здравословен проблем. Дупнишката Мадона даде изявление за  " ", в което разгласи, че се нуждае от животоспасяваща интервенция на мозъка, за която са нужни 90 000 евро.

Ето какво споделя тя: 

" Поддържам духа си, въпреки и доста мъчно. Оказа се, че след толкоз години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едвам в този момент един доста добър лекар-невролог Асен Хаджиянев ми сложи диагнозата, че имам израстък на мозъка, който притиска очния нерв.

Досега близо 10 години все ми споделяха, че имам недоразвитост на очния нерв и никой не съумя да откри, че повода да не виждам е друга. Когато разбрах се разплаках и това в действителност е доста сложен интервал за мен. В момента се борим, тъй като в Германия ми споделиха, че интервенцията, която би трябвало да се направи от екип от неврохирурзи е извънредно незабавна и животоспасяваща и сумата единствено за нея е 90 000 евро. Ще бъда доста признателна на всички хора, които решат да ми оказват помощ със средства за интервенцията. Във фейсбука ми ще бъде оповестена банковата ми сметка, както и повече информация. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР