БулфотоЩе преобладава облачно и дъждовно време. На много места, главно

...
БулфотоЩе преобладава облачно и дъждовно време. На много места, главно
Коментари Харесай

Ще бъде облачно и дъждовно с превалявания и силен вятър

Булфото

Ще доминира облачно и дъждовно време. На доста места, основно в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд, в припланинските региони количествата ще са обилни и съпроводени с гръмотевици. Ще има условия и за градушки.

Почти без превалявания ще бъде над североизточните региони от страната. Ще е прохладно с сдържан и мощен стремителен вятър от южната четвърт. По северните скатове на планините южният вятър ще се демонстрира и като фьон и поривите му ще доближават 24-27 м/сек. Максималните температури ще са в необятни граници от 20°-22° в Югозападна България до 30°-32° на североизток. През нощта против неделя вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще стартира да нахлува студен въздух и температурите ще се намаляват.

В планините няма да е уместно за туризъм. Ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. В масивите от Западна и Централна България количествата ще са обилни и тук-там ще има и гръмотевици. Ще духа мощен и плевел стремителен вятър от южната четвърт. По северните скатове на планините поривите ще доближават 24 – 27 м/сек. През нощта против неделя по най-високите елементи на Рила и Пирин дъждът ще премине в сняг.

Преди обяд по Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд облачността ще се усили, ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд. Ще бъде прохладно с сдържан и мощен южен вятър. Максималните температури ще са сред 26° и 29°. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала. Температурата на морската вода е към 24°.

На Балканския полуостров средиземноморски циклон ще дефинира динамичното време. Ще бъде облачно, на доста места в западната и централна част от полуострова ще има превалявания, тук-там обилни, съпроводени с гръмотевици. Ще бъде прохладно, изключително в източната половина от полуострова и северно от планините, където южният вятър ще се демонстрира като фьон. / Канал 3

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР