БулфотоСестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова, коментира

...
БулфотоСестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова, коментира
Коментари Харесай

Сестрата на Борисов за снимките от спалнята: Намремето мафията е предупреждавала така - с разни нишани. Като в Сицилия

Булфото

Сестрата на премиера Бойко Борисов - доктор Красимира Иванова, разяснява пред " Пик " фотосите от спалнята му. Борисов съобщи, че сестра му е звъняла да го пита дали е жив.

" Притеснявам се, по какъв начин да не се тормозя. Подобна идиотщина и дивотия не мога да си показва, че може да съществува. 

Чух, само че не съм имала опция да видя нищо, тъй като съм на работа. ", сподели тя. 

Ето част от изявлението:

- Излезе негова фотография, която някой е направил, до момента в който той спи...

- Е, отлично! Чудно! Какви са хората към него?! Май е по-добре ние да си го пазим. Ще има по-голям резултат.

Преди две-три вечери коментирахме у дома, че постоянно е имало такива офанзиви към изборите, само че този път май стартира по-отрано. Има цяла година до изборите и се чудя какво ще стане до момента в който се стигне до там. Още какво може да измислят?! 

Особено с този запис е доста шокиращо. Тъй като си говорехме, че даже при нашите диалози, сред хора и импровизирано, човек употребява всевъзможни думи. Но те могат по този начин да бъдат навързани, че да се получи какво ли не. Дори не знам по какъв начин да разясня!

Мога да кажа, че след всичко, което преживяхме с ковид и което ще продължим да претърпяваме, това в този момент е неприемливо. 

- Приемате ли го като опасност, щом се оказва, че НСО не го пази? 

- По филмите съм гледала, че преди време тъкмо по този начин е предупреждавала мафията - с всякакви нишани. Само една гардения не му бяха поставили, една китка - щеше да е тъкмо Сицилия! 

Всичко е нагласено едно до други и си проличава, че фотосите са правени по друго време. Това ми описват и сътрудници, които ми се обадиха - че си проличава, че е нагласено, тъй като аз не съм ги виждала. 

И с този запис беше същото - той е деен състезател, даже на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това. И гласът му се чува, че няма общо. Не мога да си показва какво ще е идващото, само че патологичните мозъци измислят какво ли не...

Писаха и за любовници, за деца, за дами. Даже се майтапя, че нямаше да е неприятно да е правилно. 

- Да, въпреки всичко е свободен мъж, има право на всевъзможни връзки...

- Да имах още една племенничка, щеше да е хубаво, само че щях да знам. Сега към този момент не знам какво ще измислят - с изключение на за някакви деца да си съчиняват около него...

- Той самичък сподели доскоро, че остава единствено да инсталират и едно момченце на фотографията...

- Да, ето, и той се чуди какви гадории ще съчинят... Това е потрес за душeвността на един човек, изключително когато работиш под такова напрежение. Има семейство и такива офанзиви са неприемливи!  

Продължение в https://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР