БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще е предимно

...
БулфотоПрез нощта над по-голямата част от страната ще е предимно
Коментари Харесай

В понеделник денят започва със слънце, но после ще се появят облаци. Валежи са малко вероятни

Булфото

През нощта над по-голямата част от страната ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. След среднощ над източните региони ще се образува по-значителна ниска облачност, която към обяд ще намалее, само че превалявания са малко евентуални. Над западната половина на страната ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, оптималните - сред 22° и 27°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър с източна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието ще е с ниска облачност, която към около обяд ще стартира да се раздира и понижава, най-късно над южните региони, само че дъжд е малко евентуален. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 23°-24°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР