БулфотоНеочаквано развитие с подполковника, който уби банкерката Павлинка Йовчера заради

...
БулфотоНеочаквано развитие с подполковника, който уби банкерката Павлинка Йовчера заради
Коментари Харесай

Бивш военен уби банкерката Павлинка в Бургас заради неодобрен кредит

Булфото

Неочаквано развиване с подполковника, който умъртви банкерката Павлинка Йовчера поради разкритикуван заем.

Симеонов сега е в общежитие и чака деня, в който да изиска условно предварително освобождение

Помните ли килъра на бургаската банкерка Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов?

Жестоката покруса стана на 23 септември 2013 година.  Подполковникът бизнесмена се държа извънредно невъзмутимо и в няколко прочувствени изявления шокира с държанието си, напомня Флагман.

Бившият подполковник от армията призна в правосъдна зала, че с неговите благоприятни условия е можел да ликвидира Йовчева „ безшумно и без никой да научи “, само че го направил обществено - на ул. " Поп Грую " в центъра на Бургас заради „ страната и хората “.

Той упреква Павлинка Йовчева, чиновник на Уникредит Булбанк, че го е изнудвала, отказвала да му отпусне заем за европейски план и желала да принуди да работи с нейни компании.

" Вече присъдата е в действие, тъй че не диря дивиденти. Съжалявам за това което се случи, само че би трябвало да призная, че в продължение на година и половина върших всичко допустимо това нещо да не се случва, да не се стига до там ”, сподели от пандиза пред сътрудниците от вестник „ Труд “ Любомир Симеонов и анонсира, че е издал книга. 

„ Размисли от килията “ към този момент е на пазара. В 288 страници Любомир Симеонов развива своята версия и приключва: „ Като я убих, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето “.

От страниците на вестник „ Труд “ разбираме и шокиращата вест, че Любомир Симеонов се готви скоро да излезе на независимост.

В момента той бил с доста лек режим – в затворническото общежитие в Кремиковци.

Той бе наказан на 20 години затвор, само че напълно скоро, чакал да изтече изтърпяването на половината му присъда, защото не е спирал да работи, с цел да изиска условно предварително освобождение.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР