БулфотоНе всички са недоволни от условията за бизнес в България

...
БулфотоНе всички са недоволни от условията за бизнес в България
Коментари Харесай

Пеевски отчита изключително успешна година. Спечели 21 милиона лева за една година

Булфото

Не всички са недоволни от изискванията за бизнес в България по време на ръководството на ГЕРБ.

Опозиционният народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски очевидно, че би трябвало да е доста удовлетворен.

Натрупал е единствено за една година 21 милиона лв..

За една година депутатът от Движение за права и свободи е забогатял с нови 21 млн. лева, които е изкарал от дивиденти, излиза наяве от имуществените заявления на властта, оповестени от Антикорупционната комисия (КПКОНПИ), пише .
Подаването им през 2020 година леко се забави поради изключителните ограничения към ковид, като
отразените приходи се отнасят за 2019 година
Спечеленото от депутата е тройно повече спрямо декларацията от предходната година, където той бе оповестил към 7.6 млн. лева получен дял през 2018 година
Пеевски стартира обществено да афишира благосъстоянието си преди три години, когато внезапно заявеното в Сметната палата набъбна 4800 пъти и от жител със непретенциозно имущество той се оказа мултимилионер.
За пръв път през 2017 година депутатът заявява приходи за 2016 година от дял в размер на 56.5 млн. лева, а през 2018 година разгласи приходи от 37 млн. лева за миналата година. След това благосъстоянието му продължи да пораства съгласно оповестеното в имуществените му заявления, само че не и с темповете от 2016 година и 2017 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР