БулфотоМного по-важен от джиросването на акциите на Левски“ е въпросът

...
БулфотоМного по-важен от джиросването на акциите на Левски“ е въпросът
Коментари Харесай

Адвокат Авджийски по БНР: Изключително странно е, че прокуратурата досега не е разпитала Горанов. Нещата са на ръба

Булфото

Много по-голям от джиросването на акциите на „ Левски “ е въпросът за какво до момента прокуратурата  не разпитва финансовия министър Владислав Горанов. Това съобщи пред БНР Любомир Авджийски, изпълнителен шеф на Център за мониторинг на правораздаването.

„ След като един обвинен с 11 обвинявания пуска освен изказвания, само че и документи, както и смс-и, които уличават Горанов, най-малкото детайли, които припомнят за корупционни дейности. И ние няма по какъв начин да разберем дали това е корупция, в случай че прокуратурата не ревизира обстоятелствата. Изключително необичайно е, че прокуратурата до момента не е разпитала Горанов. Ако и в този момент не го направи, съгласно мен ще има забавно предумишлено затваряне на очи от страна на проверяващите органи към това, което би трябвало да създадат. “, сподели още той. Според учебниците по наказателно право обвиненият е освен обвинен, данните, които той дава, са доказателства в наказателния развой, добави Любомир Авджийски. Относно джиросаните акции на „ Левски “ юристът разяснява, че това е „ остроумен ход от страна на Божков, с който насочва прожекторите към Борисов “ и в някакъв смисъл е „ насмешка със самия Борисов, само че също по този начин е насмешка с „ Левски “.

„ Това е много остроумен ход от страна на Божков. На ръба са нещата. От чисто правна страна, в случай че, да речем, Сашо Диков беше съумял да подмятна по някакъв метод, да ги остави в Министерския съвет за Бойко Борисов, оттук насетне към този момент може да се твърди, че Борисов ги е приел. Тоест в случай че чисто в действителност Борисов одобри акциите, тогава може в действителност да се твърди, че собствеността е минала върху него. Разбира се, той може това да го оспорва по правосъден ред и така нататък, само че щеше да влезе в още по-сериозен проблем “, счита Авджийски. „ Безспорно акциите на „ Левски “ не престават да са владеене на Георги Попов, на този, който е явно подставено лице на Васил Божков, а не са на Бойко Борисов. Няма по какъв начин някой да бъде талантлив без негово единодушие “, акцентира юристът.
 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР