БулфотоЖените от Системата ни убива са в стил Мая Манолова

...
БулфотоЖените от Системата ни убива са в стил Мая Манолова
Коментари Харесай

Депутатът Будинов от ГЕРБ: Борисов работи, а Радев само се разхожда и плюе хората

Булфото

Жените от " Системата ни убива " са в жанр Мая Манолова - нападателни, а когато правихме техните закони бяха благи и положителни, разяснява депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов в ефира на bTV. Той не утвърждава митингите да стигат до дома на премиера, до персоналното му пространство, съобщи Актуално.ком.

Будинов уточни още, че " с Отровно трио, четворка и провалени политици няма какво да приказваме. " По думите му се случват доста неща в столицата, само че въпросът е кой какво желае да реализира. Ние сме склонни на разговор, желаеме да чуем хората, само че желаеме те да имат ясни претенции и да излъчат някакво лице, акцентира Будинов и добави, че по време на митингите министър-председателят не си бил у дома.

За разлика от президента Румен Радев, министър председателят Бойко Борисов работи за българските жители, до момента в който държаният глава се разхожда, прави забележки, слага условия и плюе хората.
Според Будинов доста елементарно се манипулира мнението на хора през обществените мрежи, като се заплаща и за самите митинги. Оставките са, с цел да покажем, че ние сме разнообразни и махаме хората, за които има някакво подозрения, означи Будинов в отговор на въпрос за какво бяха освободени четирима министри от властта. Будинов се оплака, че не се чувала задоволително позицията на ГЕРБ, при което  водещата Жени Марчева го отвърна, че даже в този миг има естрада да изкаже позицията на ръководещите .

Той посочи, че на него не му харесвало, че медиите не отразяват мнението на елементарните и тихите хора , които били удовлетворени от ръководството. Много повече са хората, които не поддържат митинга, сподели още Будинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР