БулфотоАктрисата и съпруга на режисьора Александър Морфов Рени Врангова разказа

...
БулфотоАктрисата и съпруга на режисьора Александър Морфов Рени Врангова разказа
Коментари Харесай

Актрисата Рени Врангова: Искаха да запишат майка ми болна с коронавирус

Булфото

Актрисата и брачна половинка на режисьора Александър Морфов Рени Врангова описа история с болната си 89-годишна майка, която щяла да попадне, съгласно нея, в статистиката " заболели от ковид “, без да й е направено проучване.

Според Врангова старата жена имала ниско кръвно и след извикана Спешна помощ от брат й било установено, че има 38 градуса температура.

При преслушване на гърдите се " отчело “ и затруднено дишане. " Поискали са от брат ми да я закарат в болница, само че той отказал, откакто мама се почувствала по-добре с повдигането на кръвното. Мисля си единствено какво би станало, в случай че брат ми не беше там, мама щеше да е част от статистиката “, заключва актрисата според  " България Днес " Целият пост виж в този линк .

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР