БулфотоКаквото й да се случи в страната през последните дни,

...
БулфотоКаквото й да се случи в страната през последните дни,
Коментари Харесай

Фрог: Борисов изчезна. Валери Симеонов и МВР управляват България

Булфото

" Каквото й да се случи в страната през последните дни, министър председателят Борисов няма никакво отношение. Той отиде на конференцията, която разбираме, че други са организирали, прочете написаните фрази, от които се разбра, че може би ще подаде оставка, а може би не. ", написа Фрог нюз.

Ето и целият текст без редакция:

След конференцията вице-премиерът Томислав Дончев проговори, че се обсъждали разновидности за оставка на държавното управление. След това се организира съдружен съвет. По-късно водачът на НФСБ Валери Симеонов съобщи, че няма да има оставка, а Борисов ще продължи да е министър председател до края на мандата. Беше удовлетворен.

Каракачанов на собствен ред съобщи, че не престават да ръководят, както било по Конституция. Каракачанов очевидно не е чел висшия закон на страната, тъй като там е разказана и процедурата по подаване на оставка от държавното управление, назначението на служебно държавно управление и осъществяване на предварителни избори…

На изключителна конференция някакъв служител на реда изяснява, че е взето решение да се махнат блокадите на кръстовища в София и страната. В нощта против петък ги премахнали. Кой е взел решението, кой е разпоредил – загадка.

През това време пиарът на ГЕРБ Никола Николов щедро разясняваше по бТВ какъв брой почтен е той и изобщо управлението на ГЕРБ и уредниците на конференцията и нямат нищо общо с провокациите и насилието по време на въпросната национална конференция в София Тех парк. Няколко пъти Николов питаше: Наистина ли вярвате, че от ГЕРБ можем да организираме провокации или да платим на някой да бие публицисти и да предизвика? Честният отговор е: " ДА ". Вярваме, че в ГЕРБ има хора, които могат да провеждат сходни подиуми и експанзия. Записите и фотосите от началото на мероприятието демонстрират, че с баджове и лепенки на участници в конференцията са хора, които за първи път са в сходна роля. Някой обаче ги е „ поканил “. С каква цел – видя се.

Николов е нает да основава положително име и имидж на ГЕРБ и той се пробва да прави тази работа. Колко сполучливо – различен въпрос, само че по тази причина му заплащат. Не е той значимият.

Къде е обаче Бойко Борисов? Създава се усещане, че той не желае да приказва и се крие зад Валери Симеонов, Красимир Каракачанов, Томислав Дончев, Никола Николов, полицаите…

Как да тълкуваме такова държание? Страх и суматоха от протестиращите? Непукизъм? Подценяване на обстановката? Безразличие към публичното мнение? Трескава активност в задкулисието? Замитане на следите? Унищожаване на документи? Спешни договаряния с основния прокурор, Доган и Пеевски? Печелене на време? Депресия? Джипката е в ремонт?

Какво кара Борисов да не се демонстрира? Трябва той да отговори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР