БулфотоКак ще разберете, че има диктатура ли? По фразата на

...
БулфотоКак ще разберете, че има диктатура ли? По фразата на
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Всички диктатори завършват еднакво. Мразени и захвърлени на сметището на историята

Булфото

" Как ще разберете, че има тирания ли? По фразата на Борисов: И ние имаме фотоси и записи..., написа в изострен коментар във Facebook Стефан Гамизов, представен от Фрог нюз. 

" Или нещо сходно сподели. Разбирам, че другите доводи, които изложих преди седмица подредено, са сложни за схващане в общество към този момент доминирано от близкоизточни ориенталци по просвета. Както постоянно ще кажа, че някаква дребна група от цивилизовани българи е просто статистически пренебрежима към този момент...

И по този начин, да продължим с общественото разяснение, за какво запис или фотография на министър председател, колкото и да са компроментиращи, са нищо в съпоставяне със опасността му, че “и ние имаме ”, разбирай такива неща. Властта не може да има такива неща в демокрациите, тъй като властта за разлика от тези правили записите и фотосите на Борисов, е длъжна, дублирам, е длъжна да съблюдава закона и да не злоупотребява с жителите си. Освен това, има решение на Съда за правата на индивида, че обществените ползи надвиват, когато се разкриват обстоятелства и се визира персонален живот на обществени лица, тъй като е явно, че техните дейности и бездействия засягат всички. С думите си за владение и/или управление на компроментиращи материали за други хора, Борисов единствено потвърди, че е деспот и злоупотребата с власт за него е естественото му положение. Не инцидентно, той е опората на диктатурата в Москва в Европейски Съюз дружно с господарката си Ангела Меркел.

Но даже и менторката му фюрерка на Европейски Съюз, не е довела Германия до тирания слугуваща на Путин на 100%, а трансформира Германия в омърльотена народна власт отпред с една самозабравила се вкопчена непременно във властта жена в нейно лице. България слугува действително на Путин с съветските военни енергийни хибридни планове и необезпокояваното върлуване на ГРУ по българските земи. Заплахата на Борисов, че има компромати би трябвало да се приема съществено и да сте наясно, че той няма да се спре пред нищо, с цел да продължи да диктаторства.

Не мисля, че има доста смисъл да ви изяснявам всичко това, тъй като за множеството от вас демокрацията и свободата не са значими, само че го споделям за дребното свободни и почтени българи, както и за себе си, с цел да се знае и да остане написано, че не съм мълчал и превивал тил пред властта на диктаторът. А другояче, всички диктатори приключват еднообразно. Мразени и захвърлени на сметището на историята. Някой от тях в Хага, в случай че имат шанс... "



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР