БулфотоДали Борисов ще остане на власт и дали ще бъдат

...
БулфотоДали Борисов ще остане на власт и дали ще бъдат
Коментари Харесай

Елена Йончева пред в. Сега: Оставането на Борисов на власт много зависи от Европа

Булфото

Дали Борисов ще остане на власт и дали ще бъдат разкрити неговите корупционни практики, зависи доста от Европа . Когато дадем достоверна информация за протичащото се у нас, когато и тя стане обществена посредством европейските медии, тогава самите евролидери, в това число и в Европейската национална партия (ЕНП), ще бъдат политически дискредитирани, когато подкрепят Борисов и партията му ГЕРБ. “ Това разяснява евродепутатът от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Елена Йончева в изявление за в. „ Сега “ .

На 24 юли 2020 година тя получи заключенията от експертизата, направена от американската лаборатория Beryl Audio Forensics Laboratory (BAFL) на аудиозапис с гласа на Бойко Борисов, публикуван на 12 юни т.г. Анализът сподели, че записът е достоверен, без следи от монтаж, а гласът е в действителност гласът на българския министър-председател. Той споделя, че ще направи по този начин, че да „ изгори “ Елена Йончева, разкрива на събеседника си по какъв начин е дал поръчка да се унищожи предприемач, който не се преценява с него, приказва цинично за ръководителя на Народното събрание и за европейски водачи. 

Евродепутатът към този момент е предоставила самостоятелната експертиза на белгийската полиция, а в този момент среща с детайлностите и сътрудниците си, както и ръководителите на политическите групи в Брюксел. 

Записът „ е моментна картина на протичащото се в България и може би по тази причина по този начин шокира и нас българите, макар че знаем какво се случва. В едни 6 минути виждаме какъв брой брутално се ръководи страната “, споделя още Елена Йончева за „ Сега “. Според нея „ по тази причина би трябвало да  съобщим всичко на европейските политици и на политическите лидери в Европейския парламент “, с цел да може „ оттук нататък тези водачи да намерят нужните механизми, с цел да се предотврати подобно ръководство “. 

Тя акцентира, че „ като се споделя, че Европа поддържа Борисов, не е правилно. Подкрепя го Европейската национална партия , която господства в Европейския парламент и Европейската комисия. Какво се получава - Манфред Вебер, който е водач на ЕНП, в разгара на митингите поздрави Борисов за битката му с корупцията. Нещата са толкоз цинични “. Йончева афишира, че „ европейската десница в лицето на ЕНП е готова в името на политически сметки да погази всички демократични правила. Затова обаче ще им изпратя и на тях доказателствата с какви способи Борисов упражнява властта. “

Цялото изявление четете  ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР