BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители

...
BULATSA стартира пролетната сесия за набиране на кандидати за Ръководители
Коментари Харесай

Искате работа за много пари? Сега е времето - РВД търси авиодиспечери

BULATSA започва пролетната сесия за набиране на претенденти за Ръководители на полети с „ Дни на отворени порти “ на 28 февруари и 7 март. Желаещите да вземат участие в самодейността и да се срещнат от близко с специалността би трябвало да се записват на уеб страницата на компанията www.bulatsa.com.

Записванията започнаха от през днешния ден.

Посетителите ще участват на презентация от специалисти на компанията и ще могат да видят в действително време работата на Районния център за обслужване на въздушното придвижване  и тренажорите за образование на ръководителите на полети.

Сградата на BULATSA е със специфичен режим на достъп и всеки записал се за присъединяване е належащо да носи документ за идентичност.

И тази година сесиите за набиране на претенденти за Ръководител на полети са две – пролетна и есенна. Документи може да се подават целогодишно, само че допускането до изпитите зависи от това, по кое време са постъпили в електронната система на BULATSA.

Пролетната акция завършва в 24 часа на 30 март. 

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ

За да придобиете правото да упражнявате специалността „ Ръководител на полети “ (РП), е належащо да отговаряте на избрани условия, да преминете обособените стадии на подбора и да завършите сполучливо професионалното образование за длъжността. В случай че нямате някои от нужните документи за притежаване на британски език, Директива за птиците РВД ще Ви обезпечи гратис осъществяване на входящ тест по британски език за установяване на равнище на притежаване на езика, според общата европейска езикова рамка, както и гратис осъществяване на тест FEAST 1 и 2. След като преминете сполучливо стадиите на подбора, с Вас ще бъде подписан контракт за повишение на професионалната подготовка. Обучението през целия период на контракта за Вас ще бъде гратис, като за цялостната Ви ангажираност с специалността районна прокуратура, Вие ще получавате и стипендия.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ ЗА ДОПУСКАНЕ ДО ПОДБОР НА районна прокуратура

Да са жители на страна - членка на Европейския съюз, или на друга страна - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство.

Да не са сложени под забраняване, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент на отнемане от независимост и да не са лишени по съответния ред от правото да заемат длъжността, за която аплайват.

Да сa приключили висше обучение с минимална образователно-квалификационна степен „ бакалавър ” по смисъла на член 42, алинея 1, т. 1, б. „ б “ от Закона за висшето обучение.

Да владеят британски език на равнище, като имат един от следните документи, издадени най-много 5 години преди датата на кандидатстване:

за IELTS - 5.5, или по високо;

за TOEFL - 87, или по високо;

за Cambridge ESOL Exams-First Certificate in English (FCE) - grade B, или по-високо;

Кандидатите, които не имат документ, подобаващ на посочените условия следва да преминат тест за установяване на равнището на притежаване на британски език според общата европейска езикова рамка (CEFR), проведен от Директива за птиците РВД, и да покажат резултат, подобаващ на равнище B2 или по-високо.

Да владеят български език на равнище С2 според общата европейска езикова рамка (CEFR), в случай че не са български жители.

Да не са навършили 30 години към датата на кандидатстване.

Да не са отпадали на стадий: „ Тест FEAST “ през последните 24 месеца от последното им явяване на теста към датата на кандидатстване.
``
Да не са отпадали на стадий: „ Практически извършения на симулатор ” през последните 24 месеца от последното им присъединяване в асортимент на претенденти за образование за ръководители на полети за органите за Организация на Варшавския договор в РЦ/ЛЦ за Организация на Варшавския договор на Директива за птиците РВД.

Да не са отпадали на стадий „ Интервю “ на предходни подбори.

Да не се отпадали от образование за придобиване на удостоверение за дееспособност на ученик-РП (SATCL) или удостоверение за районна прокуратура (ATCL).

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Автобиография - европейски формат Europass.

Един брой настояща цветна портретна фотография.

Копие на тапия или увещание за приключено висше обучение с минимална образователно-квалификационна степен „ бакалавър “ по смисъла на член 42, алинея 1, т. 1, б. „ б ” от Закона за висшето обучение. В случай, че дипломата е добита в образователно заведение в чужбина - претендентите, приключили висше образователно заведение в чужбина да дават тапия за приключено висше обучение и уверение за признание на образователно-квалификационна степен на висшето си обучение според член 14 от Наредба за държавните условия за признание на добито висше обучение и приключени интервали на образование в задгранични висши учебни заведения. Удостоверението за признание на образователно-квалификационна степен на висшето обучение, според член 14 от Наредба за държавните условия за признание на добито висше обучение и приключени интервали на образование в задгранични висши учебни заведения, следва да се показа в период до привършване на процедурата на асортимент.

Копие на документ, удостоверяващ сходството с условията по т. 4 (от условията към кандидатите), публикуван от IELTS, TOEFL или Cambridge ESOL Exams или заявление по пример за явяване на тест за установяване на равнището на притежаване на британски език според общата европейска езикова рамка (CEFR), проведен от Директива за птиците РВД. Провеждането на теста да се провежда в зали, обезпечени от Директива за птиците РВД в гр. София, гр. Варна и гр. Бургас, според декларираното желание от претендентите.

Копие на документ, удостоверяващ сходството с условието по т. 5 (от условията към кандидатите), в случай че не са български жители.

Копия на дипломи и документи за добита спомагателна подготовка, при съществуването на такива.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР