Буквално няколко дни след световната си медийна премиера в Лондон, и

...
Буквално няколко дни след световната си
медийна премиера в Лондон, и
Коментари Харесай

Новият EVOQUE със световна публична премиера в България

Буквално няколко дни след международната си медийна премиера в Лондон, и за първи път в света с опция да бъде разгледано свободно от публиката, напълно новото поколение на хитовия RANGE ROVER EVOQUE отбеляза дебюта си на територията на България в новия шоурум на Jaguar Land Rover на Мото-Пфое на Околовръстен път 483.

След повече от 750 000 продажби в глобален мащаб от лансирането си на пазара и над 225 международни награди, новият EVOQUE дебютира с напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, множество новости във връзка с архитектурата, комфорта, сигурността, устойчивостта и технологиите, включително и plug-in хибридна версия.

Запазвайки познатите и приети от клиентите компактни размери, само че с повече свобода за задните пасажери и пространство за багаж (от 591 до до 1383 литра), EVOQUE ще бъде стартиран на пазара с интелигентната система Terrain Response 2, която е в положение да предложи оптимално сцепление без значение от това дали автомобилът се употребява в градска, извънградска или офроуд среда. В същото време автомобилът остава обвързван с околния свят с помощта на 4G интернет модул, Apple CarPlay и системата InControl Remote.



Новият EVOQUE ще стъпи на пазара също по този начин с три- и четирицилиндрови високоефективни Ingenium бензинови и дизелови мотори, хибридна MHEV версия (48 волта), както и горепосоченият трицилиндров plug-in хибрид.

Новото потомство на Evoque е и първата кола в света, оборудвана с технологията Ground View, която дейно трансформира предния капак в незабележим, като прожектира изображения от камерата върху горния сензорен екран, с цел да даде на водача 180-градусов аспект под предната част на автомобила. Това е потребно при трудни маневри по паркиране, за избягване на високите бордюри в градските центрове, или превъзмогване на неравни терени и е олицетворение на технологията Прозрачен челен похлупак, представена от Land Rover през 2014 година

Премиерна за портфолиото на Land Rover при новия EVOQUE е и системата Smart Settings, която е в състояние да се самообучава въз основата на потребителските желания и да подготви интериора на тяхна база. Премиера при модела прави и системата ClearSight, която благодарение на камера на тавана подава картина на протичащото се зад колата. Автомобилът идва също така стандартно с камера за задно виждане, адаптивен круз надзор с помощник на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за самостоятелно задействане на спирачната система и доста други.

Любопитни детайлности за новия EVOQUE, както и за бъдещото пазарно лансиране на първия в историята на компанията изцяло електрически модел I-PACE, можете да научите в долното видео

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР