БуквалистътКлючовата дума за родените в периода 11-18 септември ебуквалистът. Този

...
БуквалистътКлючовата дума за родените в периода 11-18 септември ебуквалистът. Този
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Дева III


Буквалистът

Ключовата дума за родените в интервала 11-18 септември е буквалистът . Този интервал дава отговор на началото на 40-те години в живота на човек, когато е нужен повече натурализъм , както и да се създадат някои сложни избори : дали човек да смени работата си или не, какво да направи с взаимоотношенията си, за дамите – дали да имат (още) деца.

Това е интервал, в който човек взема значими решения, развива по-смело отношение и има куража да преследва това, което в действителност желае. Подчертана е потребността да се манипулира или подрежда действителността за персонална изгода .

Хората Дева III не се опасяват да заявят потребностите си, като фокусът им е какво устройва тях . Те също имат потребност да дават и получават обич и топлина, само че са доста по-избирателни при какви условия се случва това. Взискателни са към възприятията и вниманието, които дават и които получават.

Тези хора умеят да вложат целия си интелектуален капацитет в обещано занятие . Но в случай че емоционалността им е наранена, това елементарно може да ги извади отвън баланс. Емоциите ги объркват, защото са склонни да одобряват нещата безусловно и им е мъчно да съчувстват на другите. Ненавиждат изключително доста самосъжалението и неналичието на самокритичност. Тяхното най-дълбоко пренебрежение е непокътнато за тези, които са ги предали или са саботирали проектите им – не е наложително да им отмъстят, само че сигурно ще ги пренебрегват и заобикалят в бъдеще.

Хората Дева III са доста самоуверени . Те са безкомпромисни при налагане на концепциите си, като употребяват ефикасна композиция от директни условия и по-деликатна операция. В интимна връзка те засвидетелстват безкрайна преданост и грижа, само че могат да бъдат и властни и контролиращи . Не би трябвало да преобладават над по-безволевите и по-нерешителните от тях.

Препоръки

Опитайте се да бъдете по-съчувстващи към другите . Не всеки е с такава мощна воля и целенасоченост като вас. Не живейте в главата си – любовта към храната, съня и сетивните удоволствия е значима за заземяване на силите ви. Не се крийте и не разчитайте прекомерно доста на тези, които ви служат.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР