Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред

...
Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред
Коментари Харесай

Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред проведе съвместно заседание с Комисията по отбрана, обществен ред и национална сигурност на Румъния

Букурещ. Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов и членове на комисията организираха взаимно съвещание с Комисията по защита, публичен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния. То беше в постройката на румънския парламент в Букурещ, която българските депутати имаха опцията да прегледат по-рано през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Работното посещаване в северната ни съседка е по покана на румънската комисия и нейния ръководител Дорел Къпрар. На съвещанието участва и министърът по европейски въпроси на Румъния Виктор Негреску, който показа работата на своето ведомство.
Цветан Цветанов благодари на Дорел Къпрар за поддръжката за приемането с консенсус на Процедурните правила за действието на Съвместната група за парламентарен надзор на активността на Европол, защото румънската делегация бе измежду тези с първични запаси. По време на работната среща бе изразено общо мнение, че двете страни подсигуряват сигурността на 3 264 километра от най-уязвимата част на външните граници на Европейския съюз и обезпечават граничен надзор на високо равнище, с което доста способстват за европейската сигурност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР