Буксуването в преговорите за председател на СОС и днешната безрезултатна

...
Буксуването в преговорите за председател на СОС и днешната безрезултатна
Коментари Харесай

Бориславова иронизира Хекимян, той контрира: Виждам, че сте най-редовният ми коментатор

Буксуването в договарянията за ръководител на СОС и днешната напразна среща дадоха мотив конфликтът на позиции да продължи във Facebook. Публикацията на общинския консултант Антон Хекимян с изводите му от срещата, инициирана от Вили Лилков обаче раздразниха Лена Бориславова, която се включи с подигравателен коментар под написаното: „ Виц на седмицата: ГЕРБ-СДС сме извънредно загрижени за София “, написа някогашната шефка на кабинета Петков, която се отхвърли от депутатското място, с цел да се грижи за бебето си.

Хекимян не ѝ остава задължен като припомня, че ПП-ДБ ръководи с ГЕРБ -СДС на национално равнище и акцентира, че представителите на Промяната през днешния ден не са знаели за какво са на среща, какво оферират и по какъв начин ще го реализиран.

„ Виждам, че сте най-редовният коментатор на моите постове. Благодаря за интереса и оценката! Ще ви напомня - хората, за които се счита, че координирате и контролирате политически на национално равнище, ръководят с ГЕРБ-СДС. Миналата седмица гласуването на Бюджет 2024, където има отделени над 100 милиона лв. за над 100 планове за София стана с гласовете на ГЕРБ-СДС. Това не анекдот. Гласуването на пари, които София да не загуби на плановете си, също беше с поддръжката на ГЕРБ-СДС. И това не е анекдот. За конституционните промени няма да разясня. Загрижени сме за пратениците, които бяхте изпратили през днешния ден, които няма грам визия за какво са на срещата, какво тъкмо оферират и по какъв начин ще го реализиран. Ето това изглеждаше като анекдот. От тези несмешните “.

Други консуматори също дават отговор на Лена Бориславова: 

Dragomir Mladenov

Lena Borislavova Виц на десетилетието: Политическа партия ще създадем пет моста над Дунав и няма да вкараме страната в дългова серпантина

Mihaela Ivanova

Lena Borislavova, за разлика от ПП-ДБ-СС в София ГЕРБ са загрижени, да. Коалицията е време да влезе в ръководството, а не да робуват на нечие его.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР