Букмейкърите пуснаха първите възможности за залог на следващия носител на

...
Букмейкърите пуснаха първите възможности за залог на следващия носител на
Коментари Харесай

Букмейкърите: Има двама явни фаворити за "Златната топка"

Букмейкърите пуснаха първите благоприятни условия за залог на идващия притежател на " Златната топка ", макар че още сме в средата на календарната 2019-а.
Общ шест от най-големите къщи, като измежду тях са имена като " Уилям Хил ", " Бетфеър " и " Скай Бет " към този момент оферират ставките. Те са сходни и при всички тях двамата любимци са ясно изразени.

Петкратният притежател на наградата Лионел Меси се котира при към 1:1.85, до момента в който за бранителя на Ливърпул Върджил ван Дайк коефициентите са към 1:2.00.Съвсем близки като прогнози все още, преведено на езика на хората, които не залагат.

Меси донесе поредна купа на Барселона и е най-резултатният футболист в Европа, а Ван Дайк бе в основата на извънреден сезон на Ливърпул, приключил с трофея в Шампионската лига.

Нататък следват имената на Садио Мане (Ливърпул) - 1:20.00, Мохамед Салах (Ливърпул) - 1:20.00, Кристиано Роналдо (Ювентус) - 1:26.00, Рахийм Стърлинг (Манчестър Сити), Килиан Мбапе (ПСЖ) и т.н.Кандидатите за наградата имат още шансове да наклонят везните в своя изгода.

Меси ще играе на Копа Америка от 14 юни, преди през есента да се завърне към нормалните си отговорности да цялостни мрежите с екипа на Барса в Ла Лига и Шампионската лига. Трофей с Аржентина ще е мощен плюс за него.

Ван Дайк от на следващия ден ще преследва купата в Лигата на нациите като капитан на Холандия, а до края на лятото има още два шанса за трофей - Суперкупата на Европа и тази в Англия. През декември го чака и Световно клубно състезание.

Същото се отнася за съотборниците му Мане и Салах, които пък ще гонят популярност и на идната Купа на Африка през лятото, надлежно със Сенегал и Египет, на които също са капитани.

Роналдо също е в Лигата на нациите с португалския отбор и през днешния ден излиза против Швейцария в полуфинал.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР