BUGATTI разкри първите подробности за новата си специална разработка, която този път

...
BUGATTI разкри първите подробности за
новата си специална разработка, която
този път
Коментари Харесай

BUGATTI CENTODIECI: лимитирана серия в чест на легендата EB110

BUGATTI разкри първите детайлности за новата си специфична разработка, която този път е основана в чест на легендата EB110. Новият хиперавтомобил на марката се нарича CENTODIECI и ще бъде създаден в изключително лимитирана серия.

Според BUGATTI, CENTODIECI предлага върхова аеродинамика, жанр и разкош, а задвижването е поверено на 8-литров, W-образен, 16-цилиндров мотор с максимална мощност от 1600 конски сили. Автомобилът е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.1 секунди, а до 300 км/ч за 13.1 секунди. Максималната му скорост на придвижване е електронно ограничена на 380 км/ч.

От BUGATTI разясняват, че спрямо Chiron, CENTODIECI идва с намалено с 20 кг общо тегло. За постигането на това са използвани голям брой конструкционни иновации, включително олекотена чистачка и стабилизизатори направени от въглеродни нишки.

BUGATTI CENTODIECI ще бъде създаден в ексклузивна лимитирана серия от единствено 10 екземпляра, всеки един от които към този момент е продаден на цена от най-малко 8 000 000 евро

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР