Bugatti Chiron е наистина впечатляваща кола. Всяка цифра, касаеща техническата

...
Bugatti Chiron е наистина впечатляваща кола. Всяка цифра, касаеща техническата
Коментари Харесай

Колко струва един месец притежание на Bugatti Chiron

Bugatti Chiron е в действителност впечатляваща кола. Всяка цифра, касаеща техническата ѝ страна, е възхитителна. Този хиперкар има единствено един осемлитров мотор W16, който е с мощ 1 479 к.с. и с оптимален въртящ миг от 1 600 Нм. Максималната скорост на автомобила е лимитирана до 420 км/ч.

Всички тези числа са нищо спрямо цената, която ви е нужна с цел да притежавате Chiron за избран период от време. Нов образец коства към 3 000 000 $, само че в случай че не разполагате с тези пари на куп, можете да наемете подобен.

Използваният хиперкар Bugatti Chiron с префикс Pur Sport от 2019 година е с пробег по-малък от 2 хиляди км и се прави оценка на 52 196 $ на месец. Това е минималната сума, при изискване, че наемателят ще има колата за три години.

Логично е да се одобри, че месечното заплащане непосредствено зависи от интервала на наемане на автомобила. Ако приказваме за две години, тогава месечната такса ще се усили до 65 950 $.

В същото време колата има две години гаранция и безвъзмездна поддръжка. В допълнение към самите разноски има и различен минус - пробегът. Съгласно изискванията на лизинга, потребителят може да измине не повече от 4 023 км годишно.

Средно това са 335 км на месец. Ако обърнете това в пари, тогава всеки километър ще коства 198 $. Общо две години чартърен ще костват 1.9 милиона $. Ако желаете, в края на контракта можете да платите останалите 1.4 милиона и да запазите Bugatti Chiron Pur Sport за себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР