Будят тревога банализацията на фашистки тези и деяния в последните

...
Будят тревога банализацията на фашистки тези и деяния в последните
Коментари Харесай

Радев: Петков, Василев и Иванов подариха индулгенция и легитимация на Борисов

Будят паника банализацията на фашистки тези и действия в последните месеци. Форумите преливат от експанзия, изготвят се описи на неблагонадеждни публицисти, интелектуалци приканват за надзор и цензура над медиите. В същото време се заличава паметта за антифашизма, българи доносничат против българи, тиражират се ревизионистки и антисемистки текстове – това е нахлуване против свободата и демокрацията и обществото ни би трябвало да бди.

Това съобщи пред медии президентът Румен Радев след формалното връчване на дипломите във Военната академия " Георги Стойков Раковски ".

По думите му обществото ни има съществена заслуга за реакцията на правораздавателните органи в тази ситуация с момичето от Стара Загора. Държавният глава посочи, че такива закононарушения няма да се заличат с " нелепи " промени в Конституцията и акцентира, че за задачата са нужни промени в доста от законите, с цел да има ясни критерии за типовете закононарушения и тежестта на наказванията.

Президентът Радев добави още, че планът за промени в главния закон съставлява " нахлуване против демокрацията ".

Относно обвиняването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от през вчерашния ден, който назова служебните държавни управления " тирания ", президентът разяснява, че " в случай че би трябвало някой да упрекваме, че Борисов още веднъж стартира да приказва по този метод, това са Петков, Василев и Христо Иванов, които му подариха индулгенция и легитимация “.

Чудя се по какъв начин още веднъж повдига тематиката за автомагистралите. Кои автомагистрали? Преди да е дал явен отговор на въпроса къде отидоха чувалите с парите за неговите автомагистрали... Защо автомагистралите му се разпадат и за какво хвърлянето на асфалт е било като камуфлаж, което бе потвърдено от всички осъществени проби. Журналистите сами нарекохте това „ Грабежа на века “, подсети Радев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР