Будапеща заяви, че въпросът за присъединяването на Швеция и Финландия

...
Будапеща заяви, че въпросът за присъединяването на Швеция и Финландия
Коментари Харесай

Унгария блокира присъединяването на Швеция и Финландия към НАТО

Будапеща съобщи, че въпросът за присъединението на Швеция и Финландия към НАТО остава неуреден за унгарското държавно управление.

„ Всичко за нас беше казано в два национални Народното събрание, както и в Европейския парламент, от представители на тези страни. Така че... това не е въпрос на положителни обноски или тактичност, то нанася характерни, чувствителни вреди на националните ползи на Унгария “, подсети ръководителят на унгарското Народно заседание Ласло Ковьор.

Стокхолм и Хелзинки интензивно призоваваха за понижаване на избавителните стратегии на Европейски Съюз за Унгария като наказване за нейната самостоятелна политика. Лидерът на дясната партия " Нашата татковина " Новак Елод прикани за налагане на несъгласие върху участието им в алианса, с цел да не се предизвика повишаване на напрежението в руско-европейските връзки.

През последните години Унгария доста задълбочи съдействието с Турция. Турция също блокира присъединението на шведи и финландци към алианса, а Будапеща се преценява с мнението на Анкара по този въпрос. Ръководителят на унгарското външно министерство Петер Сиярто приказва за нежелателността на утежняването на връзките с Русия и приканва Запада да се откаже от милитаризма в интерес на мирното споразумяване на украинската рецесия.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР