Будапеща. Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан изостри риториката си във

...
Будапеща. Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан изостри риториката си във
Коментари Харесай

The Guardian: Виктор Орбан претендира, че Унгария е последния бастион срещу ислямизацията на Европа

Будапеща. Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан изостри риториката си по отношение на идните през април парламентарни избори в страната, като съобщи, че „ тъмни облаци се събират над Европа “ и Унгария е последният бастион в битката против ислямизацията на континента, написа английското левичарско издание The Guardian .
В годишния си доклад за свършената работа от държавното управление, унгарският водач, който съгласно създателят е сигурен победител в идния избор, съобщи, че е съумял да отблъсне заканите за унгарския метод на живот, сложени от „ политиците в Брюксел, Берлин и Париж “.
„ Изпратихме намордника назад в Брюксел, а каишката на МВФ “, установи Орбан при започване на неделната си тирада, като се похвали с положителното положение на стопанската система на страната.
В особено обръщение за критиците си вкъщи и в чужбина, унгарският водач още веднъж подхвана тематиката за заканите от всеобщата имиграция в Европа.
Той бе безапелационен, че Западът „ е отворил вратите за залеза на християнската просвета и... експанзията на исляма “, до момента в който по същото време, неговото държавно управление е „ предотвратило наводняването “ на континента с мюсюлмани “.
Орбан добави още: „ Ние сме тези, които мислят, е последната вяра на Европа е в Християнството... в случай че се разреши на стотици милиони младежи да се придвижат на север, Европа ще бъде сложена под голям напън. Ако всичко това продължи, в огромните европейски градове ще има мюсюлманско болшинство “.
Според неговото мнение, имиграцията е била толкоз потребна за развиването на страните, колкото грипът е потребен за човешкото здраве.
Guardian написа, че персоналният черен звяр на Орбан, милиардерът-интернационалист Джордж Сорос, още веднъж се е трансформирал в цел.
Унгарският държавен глава упрекна Сорос, че е употребявал своето положение, с цел да си купи въздействие в Брюксел и из целия Запад, както и в Организация на обединените нации. Освен това Орбан анонсира, че ще предприеме спомагателни законодателни ограничения против фондациите и организациите на милиардера, които се занимават с трафик на имигранти.
Премиерът добави още, че е има скрит план за основаване на “Homo sorosenus ”, което би трябвало да бъде предотвратено.
„ Унгария не е страна, обитаема със малоумен народ, наясно сме, че хората на Джордж Сорос към този момент са били в Организация на обединените нации “, продължи Орбан и даде обещание взаимност „ с тези европейски нации и водачи, които желаят да спасят страните си и християнската си просвета “.
„ Чакаме изборите в Италия, където Силвио Берлускони може още веднъж да заеме позиции в държавното управление “, съобщи унгарският министър председател.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР