БУБА Баскет отново е част от мъжкия баскетбол на България,

...
БУБА Баскет отново е част от мъжкия баскетбол на България,
Коментари Харесай

БУБА се завърна триумфално при мъжете след 16 години

БУБА Баскет още веднъж е част от мъжкия баскетбол на България, след 16 години. Столичният клуб направи тим в мъжката А група, и се завръща в мъжкото поделение за първи път от 2001-ва година. Тогава клубът с президент Иван Савов и старши треньор Иван Ценов вземат решение да опитат капацитета на играчите си и през сезон 2000-2001 БУБА също играе А група-мъже.

Сега Мануел Марков се е заел със задачата да води БУБА при мъжете. Тимът му започва с безапелационна победа като посетител на Балкан-2, след 91:68, и към този момент се готви за първото си домакинство с неспокойствие. В неделя, 22 октомври БУБА приема ЦСКА в зала " Триадица ".

" За нас несъмнено е огромно предизвикателство да играем още веднъж в мъжкия баскетбол. Но го вършим поради децата, които са израснали в клуба, за тези, които усещат БУБА като собствен клуб. Разчитаме на всички, които обичат тима ни, да ни поддържат, да играем пред цялостна зала всяко домакинство, " показа наставникът Мануел Марков.

" Проектът, който развиваме е сериозен, имаме потребност от поддръжка, и се надяваме на такава от хората, които обичат БУБА, " добави той. Относно първия мач на БУБА против Балкан, Марков разяснява:

" Несеризоно подходихме в отбрана през първото полувреме, по тази причина получихме 50 точки. Третата и четвъртата част играхме както се чака от нас и резултатът не закъсня. Доволен съм, че съумях да разпределя минути сред всички. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР