bTVВлизаме, тя ни се радва. Всеки момент ще се разплаче,

...
bTVВлизаме, тя ни се радва. Всеки момент ще се разплаче,
Коментари Харесай

Ученици изненадаха бившата си класна с хоро на сватбата ѝ

bTV

Влизаме, тя ни се радва. Всеки миг ще се разплаче ”, описа класът на госпожа Малинова

Ученици изненадаха някогашната си класна на нейната женитба с четворно хоро. Въпреки че госпожа Малинова не е виждала учениците от 6 години, тя получи ексцентричен подарък от тях.

„ През 2013 година – това беше моят първи випуск. И постоянно споделям, че първите остават първи за цялостен живот! Аз ги одобрих като мои деца и постоянно съм се шегувала, че имам 26 деца! ”, споделя педагогът.

6-години по-късно тези деца към този момент са бъдещи зрелостници – разпръснати из разнообразни учебни заведения и от дълго време изгубили връзка между тях. Но обединени от едно – обичта към учителя. Разбирайки, че обичаната им класна ще се омъжва, те вземат решение да я изненадат.



Още до момента в който учихме с нашата класна, се пошегувахме: „ Госпожо, един ден ние ще танцуваме на вашата женитба! ”. И по този начин незабелязано си го бяхме запомнили и започнахме да репетираме ”, описа Деница Райкова.

Учениците репетират 2 месеца комплицираното четворно хоро, с цел да го изиграят на сватбата на обичания преподавател, без тя да подозира.

„ Влизаме, тя ни се радва. Всеки миг ще се разплаче. Все едно влизаме в класната стая, само че след 6 години ”, спомня си различен възпитаник – Андрей Илиев.

Това е най-голямата премия, безапелационна е учителката – към този момент госпожа Димитрова. А учениците ѝ споделят, че това е най-малкото нещо, което биха сторили за обичания преподавател.

Вижте цялата история в репортажа на Кристина Газиева

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР