bTV В София може да се окаже по-скоро от предвиденото силиконовата

...
bTV
В София може да се окаже по-скоро от предвиденото силиконовата
Коментари Харесай

Мейзер лежи скована в затвора

bTV В София може да се окаже по-скоро от плануваното силиконовата миска Анита Мейзер, научи "България Днес ". В подкрепено с редица медицински документи свое недоволство до управата на Сливенския затвор подсъдимата вдовица уведомява, че е неподвижна. Целият й врат е вцепенен и я боли в резултат на подло разбиране. Лекарите са го описали като резултат от шипове в гръбната област. Сега от зандана си блъскат главата по какъв начин да лекуват силиконката, която нито може да спи, нито да се движи и едвам вирее зад решетките.

За да излекува болежките си, на Анита е предложено особено лекуване - обезболяващи, медикаменти за разпределяне на нервите по гръбнака и продължителна физиотерапия. Специалисти за нея имало единствено в София, където лекуването може да стартира незабавно.

В момента Анита Мейзер е под непрекъсната стража, тъй като е подсъдима за непредумишленото ликвидиране на брачна половинка си Николай Димов. Вече година и половина богатата силиконка е надалеч от лукса, на който е привикнала до момента. През това време се точи развой, в границите на който делото бе върнато за преразглеждане. Последва отвод от самопризнанията на Мейзер и присъда от 3 години затвор за убийството и 4 години и половина за предоставяне на рушвет на служител на реда. Двете присъди се сплотяват в интерес на по-високата и по този начин Мейзер е действително застрашена да остане още 3 години зад решетките.

Съдебната сага ще продължи всеки миг. Делото към този момент е в ръцете на апелативните съдии във Варна и чака насрочване на дата.

От едната страна присъдата е обжалвана от поверениците на потърпевшите - майката Петранка Димова и сестрата Милена. Те са безапелационни, че Николай Димов е бил погубен съзнателно. Макар да не акцентират претекст, те упорстват да бъдат извършени още съдебно-медицински експертизи. Според техните частни детективи и експертни оценки, направени в София, Ники не бил обичай, преди да бъде пристегнат с кабелните връзки през врата. Нещо повече, в експертната оценка написа, че е допустимо да е умрял още след стягане на първата опашка.

Анита обаче има пояснения за всяка една драскотина по тялото на мъжа си. По думите й той изискал от нея да го върже с кабелните връзки, с цел да ги спраска, до момента в който тя го снима с телефон. С видеото считал да търси спонсори. Анита стегнала опашките, а Ники почнал да се издува. Тя не се усетила, че се задушава, а когато схванала, към този момент било прекомерно късно. Ударът в тила бил от рухването, до момента в който Анита се пробвала да реалокира тялото. Травмите по лицето и устните също от това, а тези по торса - от случай във фитнес залата. Мейзер отхвърля да е давала и рушвет на ченге.

Прокуратурата в лицето на Виолета Радева не оспорва присъдата от 4 години и половина. Решението на апелативните магистрати е съдбовно за края на сагата.

Документален филм за убийството със свинските опашки ще снима задграничен екип на научнопопулярен канал. По сюжет, основан на обстоятелства от делото, разказани и в книгата "Черната Анита ", публицистите желаят да създадат възстановка на случилото се във съдбовната нощ. Също по този начин и да издирят международни специалисти, които да проучват случая.

"За нас цялата история е изключителна. Мистерия е, тъй като истината в никакъв случай няма да изплува нескрито. Версиите са десетки и всички звучат толкоз невероятни и в същото време дават отговори на въпроси, на които следствието не дава отговор ", разясняват от екипа.

Освен тях няколко огромни излъчвания в Съединени американски щати са търсили връзка с юристите на Анита Мейзер, с цел да уговорят незабавното й присъединяване шоуто, откакто бъде освободена.

"Анита е американска гражданка, а те обожават сходни скандални истории. Тя пък също има право да си опише през какво е предходна, тъй че сделките си текат с цялостна мощ ", разясниха юристите. Междувременно американското посолство у нас следи с четири очи случая и следи да се пазят правата на Мейзер в Сливенския затвор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР