bTV Тихомир Рангелов напусна Фермата: Нов свят след зрелищен дуел със

...
bTV
Тихомир Рангелов напусна Фермата: Нов свят след зрелищен дуел със
Коментари Харесай

Тихомир напусна Фермата след дуел със Сами! Намекна кой е най-злобният участник в играта

 bTV Тихомир Рангелов напусна " Фермата: Нов свят " след зрелищен двубой със Сами Хоссни. Участникът от тима на сиромасите показа в " Тази неделя " по bTV, че доста му липсват съотборниците. Той съобщи, че две неща са го затруднили в риалити формата – неналичието на неговата половинка и храната.

" Аз съм доста висок, тежък 113 кг и съм привикнал на избран метод на хранене. Ако падна под избрани калории – нямам нито сила, нито мощ. Ако бях пълен, щеше да ми е по-лесно, мускулите в този случай ми пречеха ", съобщи Тихомир.

Бившият фермер съобщи, че е дружно със своята половинка от 8 години. Той добави, че не се тормози да приказва за половата си ориентировка. Той сподели още, че рядко среща отрицателно отношение от хората.

" Моят тим доста добре ме одобри. Иван Милин не е подобен, какъвто го разказват – има по-злобен човек от него, само че няма да му споделям името –  от чорбаджиите е, хората го виждат кой е ", уточни участникът от " Фермата ".

Тихомир съобщи, че е станал доста добър другар с множеството участници и са се разбрали да поддържат връзка и след края на предаването. По думите му, тимът на сиромасите е бил по-сплотен от този на чорбаджиите.

" Много неща ме вършат богат – благополучен съм, имам доста свободно време и имам човек до себе си, който обичам. Материалните неща не са най-важните ", добави той.

Тихомир сподели, че е имал мъчно детство – майка му умира, до момента в който е доста дребен, а татко му няма опция да му обръща нужното внимание – отгледан е от бавачка. Той показа, че тази жена го е тормозила.

" Бях на 7-8 години. За мен разтуха бяха филмите, това беше единственото бягство, което имах. С времето ми стана занимание. Трябва да намериш странично занятие, с цел да се оправиш с сходен проблем. Бях прекомерно дребен, с цел да събера кураж да споделя ", уточни някогашният фермер.

Тихомир сподели още, че се насочва към киното. Вече е взел участие в няколко късометражни кино лентата и се надява да развие актьорските си заложби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР