БтвСнимка: bTVКогато полицията тръгнала по следите му, избягалият затворник Борис

...
БтвСнимка: bTVКогато полицията тръгнала по следите му, избягалият затворник Борис
Коментари Харесай

Полицейски изстрели във въздуха отказали Борис Иванов да взема заложник

Бтв



Снимка: bTV

Когато полицията тръгнала по следите му, избягалият пандизчия Борис Иванов е опитал да вземе жена за пленник в Летница, само че бързата реакция на антимафиотите предотвратила спешна обстановка. Това оповестиха на брифинг силовият министър Валентин Радев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Полицаите стреляли във въздуха, като по-късно при задържането си беглецът не е оказвал опозиция. Очаква се да му бъде повдигнато обвиняване и за опит за похищение.

„ Сутринта получихме изострен сигнал от гражданин на град Летница, че е забелязал въпросното лице в  необитаема къща, неотложно са ориентирани повече сили към мястото. Случаят се е развил извънредно динамично. Лицето е направило опит, дори е осъществило похищение на една стара жена, като е имало за цел да я употребява като застраховка против чиновниците на Министерство на вътрешните работи ”, изясни Маринов.

По думите му след изстрелите Иванов е побегнал, само че чиновниците на СОБТ са го хванали.

На собствен ред министър Радев размаха пръст на критиците на Министерство на вътрешните работи: „ Бяхме подложени на критика в медиите някъде, сили, вертолети сме употребявали. Така вършим. Каквото реши професионалното управление, това прилагаме, само че виждате, че има резултат. Много е значимо да подчертая, че тези приказки, които чувах непрекъснато демотивират състава ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР