БТВ След острата реакция в социалните мрежи на видеоклипа с изтезания

...
БТВ
След острата реакция в социалните мрежи на видеоклипа с изтезания
Коментари Харесай

Ветеринарни лекари се съмняват, че отнетото куче е същото животно от клипа

 БТВ След острата реакция в обществените мрежи на видеоклипа с изтезания на куче, причинителят към този момент е с повдигнато обвиняване за проявена свирепост. 32-годишният Ангелин от Мъглиж е признал виновността си. Той е пуснат под парична гаранция от 250 лв.. Отнетото куче, за което се допуска, че е било жертва на експанзията, е добре.

" Жизнен е, играе и се усеща доста добре ", споделя природозащитничката Ивелина Недкова пред БТВ и разкрива, че още кутрето още не е кръстено. Една от най-обсъжданите тематики е дали отнетото куче е същото животно, което е било обект на експанзията в клипа.

" Аз съм първият човек, който подаде сигнал а жестокостта, само че клипът е с доста неприятно качество и не настоявам на 100%, че това е кучето ", декларира Ивелина.

Ветеринарят доктор Камен Кръстев споделя, че в случай че животното е било обект на такава експанзия, то ще е травмирано и ще се опасява от хората, няма да разрешава да бъде вдигано и докосвано, а той не вижда такива признаци освен това куче. Д-р Кръстев е прегледал кучето и счита, че е в положително положение, въпреки и едва. Едва след прегледа на кучето той видял ужасяващото видео.

" Клипът го разгледах в детайли през вчерашния ден и мога да кажа, че кучето на него няма бели лапи ", споделя доктор Кръстев.

Те първа ще излязат експертизите на клипа и резултатите от проучванията на кучето, от които ще бъде открито дали това е същото животно, което е било отнето от насилника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР