bTV Семейство от Варна е загинало при челния удар с патрулка

...
bTV
Семейство от Варна е загинало при челния удар с патрулка
Коментари Харесай

Семейство от Варна са жертвите на касапницата край Ябланица

 bTV Семейство от Варна е починало при челния удар с патрулка на пътя край Ябланица. Мъжът умрял на място, а брачната половинка му минути по-късно. Трима служители на реда са в болница като един е с заплаха за живота.

Полицейският патрул пътувал в посока Ябланица.

Униформените се прибирали от друга злополука, когато внезапно против тях изскочил лек автомобил " Рено Меган ". Полицаите нямали даже секунда за реакция и автомобилът се врязал в тях челно, написа " Телеграф ".

Ударът бил извънредно нечовечен, като предниците и на двете возила били помлени. На място умрял 69-годишният лидер на реното. Съпругата му - на 67 година, умряла малко по-късно, като битката на лекарите за живота й се оказала без триумф. Семейството е от Варна.

И двамата са се возили с колани, няма данни за алкохол в кръвта на лидера на патрулката, както и на сътрудниците му, обясниха през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи. Една от версиите е, че на възрастния водач му е прилошало поради жегата, съгласно друга - е допустимо да е получил инфаркт или инсулт.

Трета догадка, съгласно проверяващи, е нехайство, а четвърта - техническа нередовност на реното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР