bTVПрезидентът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след успеха с 2:0

...
bTVПрезидентът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след успеха с 2:0
Коментари Харесай

Домусчиев: Не ме интересува кой какви играчи е взел - свободни агенти, от втора и четвърта дивизия

bTV

Президентът на " Лудогорец " Кирил Домусчиев съобщи след триумфа с 2:0 над " Локомотив " Пловдив и извоюваната четвърта Суперкупа в клубната история, че дуелът е бил една отлична подготовка за борбите с унгарския отличник " Ференцварош " в Шампионската лига. Той добави, че задачата пред неговия клуб е построяването на състав за евротурнирите и не гледа кой притегля свободни сътрудници и играчи от втора и четвърта дивизия.

“Беше една добра контрола. Контрола, която има някакъв залог. По-различна от това, което видяхме в Австрия. За контрола е добре... Всеки го тормозят грешките в защита. Надявам се да не ги забележим против " Ференцварош ". Надявам се, че ще вземат ограничения. Трябва да има възобновяване. Не може да сме най-старият тим в Европа. На моменти играем с 8-9 индивида. Това не е обикновено. Може да имат предпочитание, само че това не е задоволително. Треньорът да взима ограничения и да играят най-хубавите ", сподели Домусчиев.

" Търсим играчи за равнището на " Лудогорец ", а това не е елементарно. Лесно е да напазаруваш свободни сътрудници. Българското състезание е конкурентоспособно - " Локо " ни се опъна, бориха се момчетата. Техният жанр е сходен на " Ференцварош "... Трябва ни време за напасване. Баджи тренира, Жоржиньо се връща "

" Важно е тази година да изградим мощен тим и мощен колектив. Това не става от през днешния ден за на следващия ден. Може да събереш звезди и да те бие несъвършен тим. Дали ще влезем в групите на Шампионската лига и Лига Европа или пък няма да успеем, единствено Господ може да каже какво ще се случи "

" Искаме да изградим състав, който е мощен в Европа. Ако го създадем, няма да имаме конкуренция в България. Въобще не ме интересува кой какви играчи е взел - свободни сътрудници, от втора или четвърта дивизия. Гледаме си нашия тим ”, приключи босът на " Лудогорец ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР