бТВ От ПП ГЕРБ осъдиха днешното нахлуване на Мая Манолова в

...
бТВ
От ПП ГЕРБ осъдиха днешното нахлуване на Мая Манолова в
Коментари Харесай

От ГЕРБ поискаха оставката на Мая Манолова, била неадекватна и некомпетентна

 бТВ От Политическа партия ГЕРБ осъдиха днешното навлизане на Мая Манолова в постройката на " Булгартрансгаз ", което деяние дефинираха като " вероломно " и в прорез със законите в страната.

,,Днес госпожа Мая Манолова в качеството си на ръководител на Временната комисия за инспекции за определяне на злоупотреби по повод дейностите на Министерски съвет и държавните сдружения нахлу в " Булгартрансгаз ", съпроводена от няколко народни представители, членове на комисията, незнайно по какви критерии подбрани от нея. Държа единствено да отбележа, че в тази група за навлизане нямаше представители на политическа партия ГЕРБ.Това, което видяхме през днешния ден в действителност е " енергиен Костинброд "

Странно за какво. Госпожа Манолова разясни, че желае да организира диалог и да ѝ бъдат предоставени всички документи, свързани с реализацията на " Балкански поток " и тези документи би трябвало да ѝ бъдат показани до понеделник и то на електронен носител``, разясни министърът на енергетиката в оставка.

" Ще желаяме оставката на Мая Манолова. Ще настояваме това решение да се гласоподава допустимо най-скоро. Това се постанова поради тежката й некомпетентност и невъзможността да извършва вярно функционалностите си на началник на Комисията по проверката на ръководството ", това съобщи пък Тома Биков.

" Нямаме потребност от Мая служителя на реда, а имаме потребност от ръководител на тази комисия. Призоваваме " Изправи се! Мутри вън " да предложат различен, по-компетентен от тяхната група. Но с госпожа Манолова може само да се провали тотално работата на тази група и тези инспекции да не бъдат открити ", означи той.

" Допустимо ли е Народното събрание да лимитира функционалностите на Министерски съвет. Искаме да бъде разгласен за противоконситутционен мораториума, който Народното събрание (НС) наложи ". Това съобщи още на изключителния брифинг.

" Вероятно на юристите от националното заседание, които са от новите парии,  би трябвало да напомним, че към този момент има такова решение ", добави тя.

" С това решение се лимитира освен активността на Министерския съвет (МС), само че и на всеки държавен орган в страната. За три дни това Народно събрание и болшинството одобри не по-малко от три противоконституционни решения ", добави я пък.

На брифинга участват още, Тома Биков и.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР