btvnovinite.bgСпоред певицата хората се забавляват, когато се тагнат, че са

...
btvnovinite.bgСпоред певицата хората се забавляват, когато се тагнат, че са
Коментари Харесай

Камелия: Публиката изживява всичко през социалната мрежа

btvnovinite.bg

Според певицата хората се забавляват, когато се тагнат, че са някъде и изпускат самото прекарване

Хората се забавляват, когато се тагнат, че са някъде и споделят с другите къде се намират, съобщи в предаването " 120 минути " певицата Камелия. Според нея публиката към този момент изпуска самото прекарване и го изживява през обществената мрежа. По думите й сме очевидци на едно отнемане от мобилните телефони. Тя сподели, че се забавлява и поддържа обществените си мрежи от чисто маркетингова точка.

Камелия показа, че още в Чипровци се е чувствала известна, обличала се по -екстравагантно, можела е да пее, била е по – провокативна. Затова и националната й известност не й е повлияла зле и е съумяла да се запази като човек.

Пътят на фолкпевицата Камелия потегля от Северозападна България. Тя е родена в дребния град Чипровци, още там стартира да пее, а когато пораства печели и състезанието Мис Монтана.

Певицата показа, че майка е била доста амбициозна, постоянно я е насърчавала да се изявява на сцена и е желала да бъде известна.

Камелия си спомня още, че в Чипровци е живяла без никакви неналичия, имало е доста хора, имало е библиотека, учебни заведения, заведения за хранене, клубове. Сега градът е обезлюден и заобикаля да си върви, тъй като й е тъжно да го гледа.

Камелия разяснява и целувката на Кубрат и Джени. По думите й в Калифорния всичко е бизнес и тази преживелица може да бъде употребена в тази посока. Кубрат може би го е направил, подбуден от огромната еуфория след успеха, счита тя, само че боксьорът също може да извади позитиви от това – ще бъде прочут, ще се приказва повече за него.

За трета поредна година Камелия е арбитър в „ Гласът на България “. Тази година тя има и човек, който пее поп – фолк в тима си.

България за мен е като татковина – парадайс, като страна – пъкъл, а като територия – с огромен капацитет, означи на финала певицата Камелия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР