bTV Не се смятам за невинна, защото съм невинна. Вече отпадна

...
bTV
Не се смятам за невинна, защото съм невинна. Вече отпадна
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Кандидатирам се за европейски депутат от безсилие

 bTV Не се считам за почтена, тъй като съм почтена. Вече отпадна обвиняването за рушвет от 500 000 евро, ще опровержим, че сме поискали рушвет. Въпреки това чакам на втора инстанция да ми дадат присъда от 10 години затвор. Това сподели някогашната кметица на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева от вкъщи си в ефира на bTV.

От през вчерашния ден тя е с мярка за неотклонение " Домашен арест ". Според нея процесът ѝ е опит за заплашване на гражданското общество и за ликвидиране на силата му. Иванчева изясни и промяната на юриста си Марин Марковски. Според нея той е приключил работата си на първа инстанция, за което му благодари. Новият ѝ бранител Николай Хаджигенов обаче бил приел процеса като персонална идея.

" Кандидатирам се за европейски народен представител от изтощение, тъй като мафията си прокарва закони, каквито са и нужни. В България мафията си има страна ", сподели Иванчева. По акцията ѝ са събрани към този момент 2000 лв. от цивилен дарения. Тя не знае обаче в кое политическо семейство ще бъде, в случай че влезе в Европейския парламент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР